Artikelen

1. Google Adwords introductie

Google Adwords is één van de meest effectieve manieren om doelgericht klanten op uw website te ontvangen. Het geeft u de mogelijk om klik(s) in te kopen via de Google Zoekmachine en partner website(s) met andere woorden Google Adwords is een pay-per-klik programma waarmee u kunt adverteren op miljoenen websites.

Klik hier ›

2. Google Adwords mogelijkheden

De volgende informatie vormt een solide basis voor beginnende online marketeers en geeft de mogelijkheden en functionaliteiten van Google Adwords weer. U leert stapsgewijs de functies van uw Adwords-account kennen van basis tot geavanceerd.

Klik hier ›

3. Google Adwords account

Hoe te beginnen met een Google AdWords-account. Als je nieuw bent op deze en wil een video laten zien hoe je aanmelden kijken, dan adviseer ik te kijken naar deze volgende video: Hoe te beginnen met een Google Adwords-account

Klik hier ›

4. Google Adwords trefwoorden

Om succesvol te worden op het internet dient u ervoor te zorgen dat elke persoon (zelfs met de geringste interesses) uw advertentie te zien krijgt. De beste manier om dit te realiseren is door het creëren van een relevante lijst met trefwoorden gerelateerd aan uw product. Hier leert u alles over in deze stap.

Klik hier ›

5. Uw eerste Adwords campagne

U bent klaar voor uw eerste Google Adwords campagne – spannend! In deze stap krijgt u een volledige uitleg over hoe u uw advertenties moet configureren. Het is belangrijk om elk detail exact te volgen voordat u de campagne daadwerkelijk lanceert.

Klik hier ›

6. Adwords Advertenties schrijven

Het schrijven van een goede Google Adwords advertentie kan het verschil maken tussen winst en verlies – een hoog of laag CTR – en verkopen of geen verkopen. Het is hierbij vooral belangrijk dat uw advertentie exact wordt afgestemd op de inhoud van uw website en/of product.

Klik hier ›

7. Advertenties doelgericht plaatsen

Sommige marketeers geloven nog steeds dat contextueel adverteren een verspilling is van tijd en geld. Echter: Niets is minder waar: Doelgericht advertenties plaatsen op Google Adwords is een winstgevende investering. Dit is het type reclame waar uw advertenties worden gevonden via Zoekresultaten en deelnemende Google AdSense websites.

Klik hier ›